Vi erbjuder KBT online genom videosamtal för både enskilda samtal och parterapi. Det är alltid samma person du träffar oavsett om du kommer till vår mottagning eller har samtalet online. Det gör att man fritt kan växla mellan de båda alternativen utan att behöva träffa olika personer i samtalen. Det betyder att man kan använda onlinesamtal från början till slut för sin terapi, eller som komplement  för att inte behöva göra avbrott i pågående terapi när man exempelvis är långt iväg på en resa eller av annan anledning inte har möjlighet att komma till mottagningen. Känner man sig obekväm med videosamtal kan man även använda sig av vanligt telefonsamtal i många fall.

kbt terapi online

KBT online även kvällstid och helger

Genom att använda onlinesamtal får man direkt tillgång till en ökad tillgänglighet genom fler tider, även kvällstid och helger. Samtalen går till på exakt samma sätt som vid besök på vår mottagning. Inför ditt första onlinesamtal får du en unik länk som smidigt tar dig till ett digitalt samtalsrum där samtalet startar på bokad tid. Lösningen fungerar med alla typer av datorer och både för iPhone och Android utan att behöva ladda ner något program.

Du bokar tid som vanligt men anger att du vill ha samtalet online. Eftersom vi behöver din e-postadress för att kunna skicka ut din unika länk samt lite kort information inför första samtalet är det en fördel om du mailar oss för att boka tid.