Så här bokar du tid hos oss

För att boka tid ringer du 054-444 44 90. Vill du skicka mail använder du info@terapikliniken.com eller kontaktformuläret här på sidan.
Om du väljer att skicka meddelande till oss får du gärna beskriva din aktuella situation. Vi försöker besvara meddelanden så snart som möjligt, oftast samma dag.

Om du snabbt behöver komma i kontakt med oss kan du läsa mer här: akuttid / journummer.

Online -Även kvällstid

Vi erbjuder terapi online som du kan använda även som komplement till besök på vår mottagning. En pågående terapi kan växlas om till onlinesamtal om du exempelvis är iväg på en resa eller av annan anledning har svårt att komma till mottagningen. Du träffar alltid samma person oavsett om du besöker oss eller använder onlinesamtal, och samtalen går till på exakt samma sätt. Vi har tider för onlinesamtal även kvällstid.
Läs mer eller boka tid här: Terapi online

Hitta till oss

Vi finns centralt i Karlstad på Stora torget. Du får all information för att enkelt hitta till oss i samband med din bokning.

Avboka eller ändra

Om du behöver avboka eller ändra en bokad tid kan du ringa eller skicka ett meddelande. Uppge då ditt namn samt datum och tid för aktuellt besök. Ändring eller avbokning ska göras senast 48 timmar innan besökstiden för att undvika avgift för uteblivet besök eller sen avbokning.