KBT Stockholm är en kort men väldigt talande beskrivning av vår verksamhet där vi erbjuder KBT terapi i Stockholm för de flesta tänkbara områden. Akuttid kan erbjudas om din situation kräver det och vi har en jour tillgänglig alla dagar i veckan. KBT kan framgångsrikt användas som terapiform för ångest, självkänsla, parterapi och många andra områden. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att boka tid på vår mottagning i centrala Stockholm.

KBT StockholmTelefon:08-124 487 00 Jour:020-12 18 00
stockholm@terapikliniken.com

KBT terapi för hela Stockholm

Till oss kan du som är i behov av KBT i Stockholm vända dig, oavsett om du bor inne i Stockholm city eller någon annan kommun i hela länet. Vi ger hjälp till dig som privatperson eller företag i behov av våra tjänster.

KBT terapi ger goda möjligheter att få bra hjälp med precis det du vill ha hjälp att hantera. Samtidigt är vår bestämda uppfattning att även samtalstekniken har stor påverkan. Terapiform är en sak medan samtalsteknik är en annan. Våra samtal sker genom så avslappnade och jordnära samtal som möjligt. Vi vill undvika långa tystnader i samtalen och hålla dem på en nivå så de inte känns onödigt tunga. Vi är också väl medvetna om att många funderar på om det man behöver hjälp med är tillräckligt stort eller allvarligt för att få hjälp med, eller att det inte skulle vara okej att prata om. Om du funderar på det sättet kan du lägga det helt åt sidan, vi finns här oavsett vad du behöver hjälp med. Inga händelser eller tankar är för stora, små eller märkliga. Hela vår vardag går ut på att just ta del av detta. Så välkommen till en aktiv KBT terapi i Stockholm!

Lösningsfokuserad KBT

Hos oss får du hjälp genom en lösningsfokuserad KBT som anpassas till dig och din situation. KBT (kognitiv beteende terapi) har gjort sig känd genom att vara en terapiform som ser mer framåt än bakåt. Det gör att du snabbt kan märka ett resultat vilket är bra för att öka känslan av att det du vill ha hjälp med är möjligt att behandla. I syfte att få ett långsiktigt hållbart resultat och bedöma vilken väg framåt du kan känna dig mest bekväm med anser vi att en viss bakgrund behövs. Därför kommer vi höra oss för om hur ditt liv sett ut bakåt på vissa områden, beroende på vad du sökt hjälp för. Men vi fördjupar oss inte mer än nödvändigt i syfte att så snart som möjligt inrikta oss på nutid och framtid - en lösningsfokuserad KBT.

Exempel på samtalsområden

Parterapi

Självkänsla

Skilsmässa

Svartsjuka

Ångest

Terapikliniken Stockholm

Vi finns på Jakob Westinsgatan 8 på Kungsholmen.
Vårt upptagningsområde är hela Stockholms län.

E-post: stockholm@terapikliniken.com

Telefon: 08-124 487 00

Journr: 020-12 18 00